eU@
Marketplace
eU@
Marketplace

eU@Marketplace merupakan salah satu dari initiatif MDEC untuk membantu peserta-peserta eUsahawan untuk meluaskan lagi pasaran produk mereka kepada kumpulan pengguna yang lebih luas. MDEC membantu peserta dengan menyediakan platform dagangan online untuk menjual dan mempromosikan produk mereka ke pasaran luar dengan kerjasama pelbagai pihak yang berkaitan.

Blee
Blee
Blee adalah inisiatif pertama dalam dunia yang bertujuan untuk memberikan usahawan mikro dan kecil e-Usahawan akses ke pasaran baru serta menyediakan alat pemasaran dan produktiviti percuma. Sebagai sebahagian daripada inisiatif ke arah pendigitalan Malaysia, Blee berusaha untuk meningkatkan taraf...
Lebih Lanjut
AVANA
eU@Marketplace
AVANA

Avana merupakan marketplace yang akan memudahkan urusan perniagaan anda. Avana boleh menukarkan komen pelanggan anda terus kepada order. Penat menguruskan komen pelanggan di Facebook Page anda? Avana boleh menyelesaikan masalah ini untuk anda dengan menyediakan auto reply untuk ‘PM’ pelanggan anda. Sertai Avana untuk memudahkan urusan perniagaan anda.

Lebih lanjut di AVANA

EasyStore
eU@Marketplace
EasyStore

Anda mempunyai idea untuk berniaga online tetapi tidak tahu bagaimana cara untuk memulakan perniagaan? EasyStore ada jawapan untuk segala kemusykilan anda. EasyStore membantu menyediakan platform untuk para peniaga yang baru memulakan perniagaan. Ia juga memudahkan anda untuk mengurus dan berkomunikasi dengan pelanggan anda.

Lebih lanjut di EasyStore

Lelong.my
eU@Marketplace
Lelong.my

Lelong.my merupakan e-commerce marketplace no.1 di Malaysia yang membolehkan peniaga membina dan menguruskan kedai online sendiri. Lelong.my juga memudahkan pelanggan anda untuk membeli-belah di persekitaran dalam talian yang mudah dan selamat.

Lebih lanjut di Lelong.my

MyBazaar
eU@Marketplace
MyBazaar

MyBazaar merupakan jalan yang mudah untuk menghubungkan penjual dan peniaga di seluruh Malaysia. Tiada yuran, kos dan pelaburan yang diperlukan untuk menyertai MyBazaar. Peniaga juga boleh menetapkan harga tetap atau jualan secara rundingan terus dengan pelanggan anda seperti di kedai nyata anda.

Lebih lanjut di MyBazaar

Shopee
eU@Marketplace
Shopee

Ingin menjual produk anda, tetapi tidak tahu platform yang sesuai untuk mempromosikannya? Biar Shopee menjadi pembantu jualan anda hanya dengan 3 langkah mudah. Tiada lagi isu peniaga tidak jujur dan pelanggan yang mengundur diri. Mulakan perniagaan anda bersama Shopee tanpa sebarang caj tersembunyi.

Lebih lanjut di Shopee

11street
eU@Marketplace
11street

Apa itu 11street? 11street merupakan marketplace yang yang dioperasikan oleh Celcom Planet Sdn Bhd. Ia juga merupakan platform yang menghubungkan pembeli dan beribu penjual. Marketplace ini membantu memudahkan anda membeli-belah dengan hanya di hujung jari, dan barang belian anda akan dihantar terus ke rumah.

Lebih lanjut di 11street

amaxMall
eU@Marketplace
amaxMall

amaxMall merupakan platform e-commerce untuk pelbagai peniaga kecil dan mikro untuk mengurus dan mengendalikan transaksi dalam talian dan juga membantu memudahkan, menjimatkan kos dan juga masa. Selain itu, amaxMall juga menyediakan latihan dan kursus berkaitan dengan perniagaan untuk vendor yang menyertai mereka.

Lebih lanjut di amaxMall